Nedräkning

Idag är det torsdag!

...så då är det ju ganska snart fredag

...och efter fredag blir det ju faktiskt lördag!

Jaaaaaaa!!!

Hm...

Okej, tog visst i från tårna...
en smula överdrivet kanske...
men andemeningen i mitt inlägg står fast!

För övrigt tror jag att jag skulle bli en utmärkt café och restaurangrescensent i GP!
...om jag gör mina besök ensam. För med mina vänner små lyckas en spartansk frukost på något konstigt sätt ändå bli himla mysig...

Femton timmar senare...

Jag kanske tar i, jag kanske överreagerar,
men faktum är att förändringens vind blåser! And i love it!

Och imorn blir det frukost på Kringlan, mums!


Nu!

För fem minuter sedan började mitt nya liv!

Jepps! MITT NYA LIV!

Aldrig mer ska någon få mig att känna mig värdelös!

Aldrig mer ska någon få mitt liv att kännas innehållslöst!

Nej! Jag vägrar! Aldrig mer!

Nu börjar mitt nya liv!

Vad är det för fel?

1) Jag kommer inte in på portalens-hemsida, och kan inte se om ryktet, som säger att tentan är ute stämmer! Argh!!


2) Igår åt jag frukost vid nio, och gav mig ut så sta'n. (Här fick jag för övrigt snart panik över allt snyggt som finns, däribland ett par svarta pumps som blev mina för endast 200:-!) Vid tvåtiden kom jag på att jag inte ätit något. Jaja, tänkte jag och gick vidare... Halv fem (!) kom jag hem och ställde mig högst pliktskyldigast och lagade mat, för jag hade ju faktiskt inte tillstymmelsen till hungerkänslor! Vad är det för fel på min ämnesomsättning!

3) Varje gång jag är hemma på kvällen tänker jag "Hm, är inte så viktigt, gör det imorn bitti istället", varje imorgon bitti tänkter jag "åh, varför gjorde jag det inte igår kväll!" (Varför kan jag inte bara lära mig!?)


Ojojoj...

Jag ställde klockan, kom upp, fick packat det sista, och var verkligen på G!

Men sen drabbades jag av stora uppgivenheten, landade i soffan,
och blev liggande...bortsett från en tur till kaffebryggaren och badrummet (primära behov, ni vet..)

Och nu har jag precis snyftat till Fab 5.

Hm...kanske dags att gå upp?


Semester!

Jag stod vid kassapparaten, hade precis dragit streckkoden,
mötte kundens blick, och då, DÅ, kom jag på vad jag hade drömt....,
käre barn....

Fick anstränga mig för att säga "129,50"


Snart, snart...

Klockan 14.00 idag går jag på semester!

Sedan kommer eftermiddagen ägnas åt tvättning, röjning och packning, vädret verkar ju inte tillåta solning i någon större utsträckning tyvärr, och imorgon bär det av tillbaka till min lilla 27-kvadratare!

Därefter hoppas jag på många långa dagar med sol, bad och en massa trevliga människor!

Hihi!

På agendan: Är solen här för att stanna?

Jag har precis blivit förvånad. Upplever något i stil med oj, jaha. men... oj! Så.. eller, jag menar... oj, hmm okej. Vad kul! eller...oj.

Kommer säkert att drömma nåt om det här nu..

Vad övrigt är, hallå folket! Jag är tillbaka! kom igen, besök min blogg nu då! Och kommentera gärna!

Fast jag kan ju knappast klandra er om ni gett upp hoppet om mig... :-)

Dessutom, riktigt bra dag på jobbet idag! En vecka kvar före semestern, och det tror jag efter idag att jag banne mig kommer att stå ut med.. :-)

Dagens ledord: Le!

Snart så, snart...

Åh, har ni sett nya HM-katalogen? Underbart!!!

Eller inte, beror på ur vilken aspekt, ha-begärets eller ekonomins, hm...

Satt igår under min pedikyrtimme (såå välbehövligt med tanke på allt stående och vankande på apoteket) och bläddrade och, banne mig, allt är ju snyggt! Käre barn, vad jag vill shoppa! Och, ska ni veta, jag är vanligtvis ingen shopping-fantast men nu! Och dessutom när man faktiskt har jobbat, och slitit en hel sommar  i sitt anletes svett, kan man väl allt få unna sig! (Jag har faktiskt redan unnat mig en digitalkamera, love it!)

Förresten, jag har seglat för första gången i mitt liv! Från att inte ens har suttit i en segelbåt blev jag genast betrodd med rodret, (Göran; älskar ditt spontana förtroende!) och sades sköta den uppgiften galant! Om det inte vore för det primitiva levernet (och med det menar jag inte enkel mat eller avsaknad av dusch utan avsaknad av en riktig  toalett) skulle segling verkligen kunna vara något för mig!

Och alla de där samtalen jag skulle ringa igår! Tja, vad göra när follk inte svarar... :-)

Idag kommer mams hem tillfälligt från seglingen! Lilla rara mams, som efter 52 år trotsat sin rädsla för segling, och det ordentligt! Jag är så stolt över dig!

En vecka kvar att jobba innan två veckors semester! Längtar..., efter vänner, shopping, egg & milk-frukost, after-workande, Alingsås-roadtrips, festande, "bara gå runt och drälla"-nde, middagar...

Jag har fått livet tillbaka!

Okej! Jag vet att jag nog har uppfattats som borttappad. Inte bloggat, inte svarat i telefon, inte heller ringt upp alla de som försökt nå mig, och jag kan inte annat än be om ursäkt ifall detta har sårat någon. För ni vet väl, alla mina go'a, fantastiska, underbara vänner och familjemedlemmar, att det finns inget jag skattar högre än Er!
Puss på er alla!!!

Men faktum är att jag själv har känt mig just borttappad de senaste veckorna. Borttappad någonstans bland allt jobb och tentaplugg, och jag har lovat mig själv, mycket innerligt, att jag ska göra allt för att undvika att tvingas utstå heltidsjobb samtidigt med tentaplugg i framtiden!

För er som undrar kan jag ju tillägga ang tentan att jag tyckte att den var svår, men att jag hoppas på delpoäng! Och till dess att motsatsen är bevisad anser jag mig vara godkänd! Så därför njuter jag innerligt av tillvaron just nu!

Ledig helg, som inleddes med frukost, deckare och sol ska nu fortsättas med just de samtal jag har skjutit upp, samt en cykeltur i det vackra vädret till "småstadsidyllen" Kungälv.

Kram, kram, kram!!!

RSS 2.0