Lungödem!!!!!

Jag svettas, svårt att andas, varm om nosen, vilket bara det är ett tydligt tecken på...ja, just det, jag har feber!

Och har fortfarande inte förstått sambandet mellan hjärtsvikt och lungödem - stiger eller sjunker trycket? Jag dör!

Och inget echinacea har jag hemma...

Så var det dags igen...

Jojo, sent omsider har jag nu kommit igång med lite tentapluggande!
Började närmare bestämt för 90 minuter sedan, och det har allt redan klickat till ett par gånger där uppe i hjärnsynapserna!
Men man ska ju inte överhetta dem såhär med en gång och tar därför en liten paus, tänkte gå ut i friska luften lite innan nästa regnskur kommer också.

Mitt liv har annars rullat på sen sist! Kommer på mig själv med att på jobbet tänka i "bloggspråk" så att säga men väl hemkommen sedan är jag på nåt märkligt sätt för trött för att över huvud taget tänka alls.

Dra på trissor, solen skiner ju! Här ska gås ut!

Regn ute, regn inne - men sol i hjärta, sol i sinne

Nu ska det bli ordning på mitt bloggande!
Ska man ha en blogg är det ens plikt att hålla den i alla fall någorlunda uppdaterad!
Annars kan ju saker hända som att exempelvis ens mamma ringer och frågar lite bekymrat:
"Mår du inte bra, gumman?", eftersom hon har läst senaste inlägget på bloggen...

Men joo, mår ju toppen! En heldag med mina söta vänner jagade iväg både förkylning och dåligt humör. Tröttheten lyckades jag dock inte jaga iväg helt varför förfesten inte resulterade i utgång (dessutom är inte Nef favoritstället) utan i Vanilla Skyes och kaffedrink (mina nyaste drinkfavoriter, tillsammans med Tom Collins såklart...)

Söndag morgon: frukost på Milk & Egg (eller Egg & Milk - lär mig aldrig), mums...och avsked (usch!) varpå resten av dagen ägnades åt vila, tvätt, packning eftersom semestern var till ända och måndagen skulle tillbringas på apoteket.

Min mor, söta lilla mor, är iväg på segling (heja, heja) och jag bor därför hos henne och vaktar hennes lilla hus. Eller ganska stora hus, borde vara i alla fall 100-120 kvadrat, och idag är jag ledig. Vad blir då detta - jo, en ledig Karin, ensam på 120 kvadrat, med kaffe i kroppen ? ahhhhhh! Otålighet! Understimulans! iiiiihhhh! 
Men som någon uttryckte det, jag måste tillåta mig att vara sysslolös ibland också.

Alltså, idag ska jag ut på långpromenad (trotsa regnet om det behövs), lägga mig i soffan och se 4.50 från Paddington (höll på att gå i taket när jag imorse såg att denna underbara lilla film skulle gå idag), kanske hinna plugga lite (hemska tanke), eller bara ligga kvar i soffan och läsa böcker, mm...

Fööresten, bara för att, kan jag ju avhandla tisdagen också, som bestod i arbete (så klart) och sedan resturang-besök med paps, som var nere i Göteborg med Elisabeth och vill bjuda sina döttrar på resturang. Och det fick han ju så gärna! Jag valde resturang, Bellini på Nordenskiöldsgatan (stavas det så?). Varit där förut och det kan jag  tala om att deras pasta med scampi är precis lika god som deras Svärdfiskorlions! Och det bor helt klart "en estet i köket"! Det syntes tydligt på efterrätterna - man blev bara såå glad!

Nu har regnet upphört! Nu ska här promeneras!

Idag är (trots såå goda förusättningar) inte min dag!

Mina vänner är samlade! Jippie! Har sett fram emot denna helg så länge!
Och igår inleddes den med en hamburgare de luxe på Johannebar, mm....

Men vad händer '*suck*, jo jag vaknar upp, efter en natt av fruktansvärt dålig sömn,
seg i kroppen och ont i huvudet, skrovlig i halsen och således, såklart, på allmänt dåligt humör...

Kaffet hjälpte lite, så ska se om lite frisk luft kan hjälpa ytterligare...suck!

Jag ääälskar Lars Karlsson!

Jag har varit hos tandläkaren idag, och mot allt förmodande hade jag inga hål!
617:- kronor fattigare jublar jag ändå högt av lättnad och förtjusning!!


Finns det fler som Anders Widmark?

Sitter hemma igen efter en kortare Skåne-vistelse...meningen att jag skulle fortsatt till pappa men ett inställt tåg, flängande i panik mellan Lunds alla perronger, en två timmar försenad hemkomst, och alldeles för lite vatten och kaffe gav mig en blixtrande huvudvärk varför jag har skjutit upp den resan till imorgon.

Istället sitter jag nu med en stor kopp kaffe, löser korsord, och lyssnar på Helen Sjöholm och Anders Widmark, längesedan sist men lika effektivt på mitt humör som alltid.

Har reviderat min bild av Skåne - åt alla möjliga håll. Har ätit indisk mat på Lilla torg i Malmö, ätit glass i Västra Hamnen, bilat genom halva Skåne och därigenom besett Österlen, Stens huvud, ätit nystekt sill vid Ales stenar, besökt div underbara små fiske-byar mm mm... Tack Johan för en härlig semester!

Kommit på att jag verkligen vill ha ett piano - i brist på en Anders Widmark...( i brist på bröd får man äta limpa - mycket internt skämt är jag rädd...)

Behöver nog frisk luft ovanpå kaffet, huvudvärken börjar lätta så smått...



RSS 2.0